| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Duca Site Admin

|
Posted: Mon May 14, 2007 1:46 pm Post subject: Vasi utisci o Knjazevcu |
|
|
| popac wrote: |
Knjazevac je jedan od najlepsih gradova jugoistocne Srbije.Lezi na dve reke pa ga zovu i "mala venecija" U opstini Knjazevac lezi i deo najlepse i najperspektivnije planine u maloj nam Srbiji.Stara Planina!!!Grad je bogat istorijom i raznim kulturno-zabavnim manifestacijama kao sto je Molitva pod Midzorom....festival mladih Srbije...itd.
P.S.Ponosan sam sto sam Knjazevcanin!!!!!!! |
_________________ Veruj u snagu uma i razuma... |
|
| Back to top |
|
 |
Duca Site Admin

|
Posted: Mon May 14, 2007 1:52 pm Post subject: |
|
|
Takodje!!! Smatram ovaj grad za jedan od lepsih u Srbiji, arhitektonski je lepo uradjen ali postoje milion stvari koje ne funkcionisu onako kako treba. Imamo dosta kulturnih manifestacija u toku godine ali mi se cini da mogu biti i bolje organizovane. Privredni kapacitet je ogroman, ali jbg. sve vece firme u Knjazevcu su propale ili su u stecaju, ali zato cveta "mala privreda". Grad je prilicno prljav ali zato smo uglavnom sami krivi.
pa - da ne spominjemo milion rupa na kolovozu  _________________ Veruj u snagu uma i razuma... |
|
| Back to top |
|
 |
miss_Naca

|
Posted: Mon May 14, 2007 7:19 pm Post subject: |
|
|
Bila sam par puta, simpatican gradic, ali isto kao i u Zajecaru - ne dopada mi se temperament ljudi!!! _________________ YA! |
|
| Back to top |
|
 |
Stinger

|
Posted: Wed May 16, 2007 1:04 am Post subject: |
|
|
Sta ja znam, valjda je ok grad, bio sam mozda 2-3 puta, samo je jbg mali... _________________ Pleasure to kill!!! |
|
| Back to top |
|
 |
sladja

|
Posted: Fri Jun 01, 2007 10:22 am Post subject: |
|
|
| Knjazevac nisam upoznala bas dobro sto ne znaci da necu ima vremena,meni se cini da je dosta cistiji od Zajecara mozda je mali ali je zivahan,dosta ljudi znam iz Knjazevca i svi su mi ok a i ja sam rodjena u Knjazevcu... ;) |
|
| Back to top |
|
 |
JanChe019

Joined: 03 Jul 2007 Posts: 33 Location: [Berlin -> Knjazevac ]
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 4:37 pm Post subject: |
|
|
KNJAZEVAC JE ZAKON :-)
Knjazevac Rulezzzzzzz _________________ * Dok imas svoje - JA - postujes tudje - TI - veruj mi! * |
|
| Back to top |
|
 |
crazy and beautiful

|
Posted: Wed Jul 04, 2007 1:47 am Post subject: yea yea |
|
|
ma Knjazevac je zlatan........................ u zadnje vreme pomalo i toksican.........kakav god nash je i samo nash!!! |
|
| Back to top |
|
 |
JanChe019

Joined: 03 Jul 2007 Posts: 33 Location: [Berlin -> Knjazevac ]
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 11:35 am Post subject: |
|
|
| crazy and beautiful wrote: |
ma Knjazevac je zlatan........................ u zadnje vreme pomalo i toksican.........kakav god nash je i samo nash!!! |
tako jeee :)
ne bi nizasta na svetu dala svoj knjazevac :D
hehe :D _________________ * Dok imas svoje - JA - postujes tudje - TI - veruj mi! * |
|
| Back to top |
|
 |
|